Reva BV

Particulier

Zakelijk

Reva BV nieuws

  • Opleiding F gassenverordening door Harmjan – geslaagd met vlag en wimpel

    17-10-2014

    De opleiding F gassenverordening is door Harmjan met vlag en wimpel afgesloten. Exact betekent dit dat Harmjan nu precies weet hoe en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden.

    Lees meer...
  • Examen gedaan voor EPBD A-airconditioningsystemen door Martin

    28-04-2014

    Afgelopen donderdag is Martin opgegaan voor zijn EPBD A-airconditioningsystemen examen. Natuurlijk kunnen we melden dat hij met vlag en wimpel is geslaagd.

    Lees meer...

  • Laatste nieuws zonnepanelen

    08-01-2014

    Zonnepanelen zijn voor consumenten bijna vijftien procent goedkoper geworden door nieuwe belastingregels. Uit berekeningen van blijkt dat, door de nieuwe btw-regels, de aankoop van zonnepanelen even goed rendeert als een spaarrekening met 7 procent rente.

    Lees meer...
  • Nieuws over uitfasering van Koelmiddel R22

    17-12-2013

    Voor elk bedrijf moet een installatiegerichte strategie voor de uitfasering van R22 bekekent worden. Voor eigenaars en gebruikers van koel- en klimaatinstallaties is het noodzakelijk om snel actie te ondernemen.

    Lees meer...

  • Nog steeds profiteren van 6% BTW!

    27-11-2013

    Bent u van plan om een renovatie of herstelwerkzaamheden aan uw woning te laten plaatsvinden? Dan kunt u nog steeds profiteren van het 6% btw-tarief. Deze regeling loopt namelijk nog steeds door tot 1 januari 2015.

    Lees meer...
  • Reva BV ook actief met zonne-energie

    19-06-2013

    Reva BV, de Edese specialist in verwarming, koeltechniek, airconditioning en loodgieterswerk, zoekt de zon op. Want daaruit valt goedkope en duurzame energie te halen. De betrouwbare systemen van Reva verdienen zichzelf snel terug.

    Lees meer...