Reva BV

Particulier

Zakelijk

Examen gedaan voor EPBD A-airconditioningsystemen door Martin

EPBD-A-airconditioningsystemen-examen-Reva-BVDonderdag 20 maart j.l. is Martin opgegaan voor zijn EPBD A-airconditioningsystemen examen. Wij kunnen melden dat hij met een cijfer 9 is geslaagd. Absoluut met vlag en wimpel!

Maar wat houdt dit nu precies voor u in? Een inspecteur met het diploma EPBD A-airconditioningsystemen mag energieprestatie rapporten maken. Dit geldt dan voor gebouwen die in de klasse 1 (12 – 45 kW) vallen.

Wanneer u dus een gebouw, kantoor of huis heeft in de klasse 1, kan Martin voor u een rapport opstellen over wat een airconditioningssysteem nu precies aan energie kost.

Valt uw gebouw, kantoor of huis in een hogere klasse, dan is Martin bevoegd om bepaalde werkzaamheden te verrichten. De verschillende klassen die er zijn, zijn klasse 2 (45 – 270 kW) en klasse 3 ( > 270 kW). Voor de meer complexe inspecties en rapportages voor deze gebouwen is een EPBD-inspecteur B nodig.

Natuurlijk staat dit bij ons op de agenda!

Wat nu precies de verplichte aircokeuring inhoudt, leest u hier.

Wilt u een energieprestatie rapport voor uw airconditioningssysteem of dienen er werkzaamheden uitgevoerd te worden, neem dan nu contact met ons op en informeer of wij u hierbij kunnen ondersteunen!


< Ga terug