Reva BV

Particulier

Zakelijk

Installatietechniek

installatie techniek tafel ]Wat is installatietechniek?
Het woord zegt het al, de techniek om dingen te installeren. Maar wat houdt het dan nu precies in? Als we naar de oudere benamingen kijken, komen we uit op loodgieter, verwarmingsmonteur, dakdekker, gasfitter en waterfitter uit. Al deze vakgebieden vallen samen onder het woord installatietechniek.

Installatietechniek is dus een divers omschreven begrip, hierdoor is geen dag hetzelfde. Het is werk waarbij je zowel je hoofd als je handen moet gebruiken. Je hebt te maken met mensen, materialen, apparatuur en zelfs computers. Bij mensen thuis, binnen en buiten. Zowel nieuwe installaties maken, maar ook zeker mankementen repareren.

 

Basis installatietechniek
Om in de installatietechniek te kunnen werken is een goede basis nodig. Het is immers een vak waarbij je voor veel technische zaken zorgdraagt. Daarom worden er bij Reva BV regelmatig cursussen georganiseerd voor het personeel. Bij blijven in de nieuwste technieken en producten zorgt ervoor dat wij u het beste kunnen adviseren en leveren.

leiding persenInstallatietechniek via Reva BV
Of het nu gaat om het installeren van een CV ketel, een airco of zonnepanelen, wij draaien onze handen hier niet voor om.
Wel is het zo dat wij vinden dat iedereen een oplossing op maat nodig heeft. Daarom komen wij graag bij u langs om vrijblijvend een advies te geven over uw persoonlijke situatie.

Wilt u gebruik maken van de installatietechniek van Reva BV? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak!