Reva BV

Particulier

Zakelijk

Service via Reva BV

Storing
U wilt zelf onder de douche gaan of uw kinderen in bad doen en het enige wat u krijgt is koud water. Of u komt thuis in een benauwd en warm huis, terwijl u wel de airco had aangezet. Dan zal er vast en zeker wel een storting opgetreden zijn.

service monteur cvOndanks dat alle apparatuur en installaties goed geïnstalleerd en betrouwbaar zijn, kan het voorkomen dat er toch iets misgaat. Om van het probleem af te komen wilt u dan ook het liefst snel en servicegericht geholpen worden. Gelukkig zijn storingen over het algemeen niet ernstig en door een expert eenvoudig op te lossen.

24-uurs service en kennis
Wanneer u tegen een probleem met uw apparatuur aanloopt, kunt u erop vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Door onze 24-uurs service- en vriendelijke onderhoudscontracten, bent u ervan verzekerd dat wij altijd voor u klaarstaan.

plakplaat branden 2Daarnaast zijn onze medewerkers goed opgeleid, zeer gemotiveerd en absoluut ervaren.  Natuurlijk houden wij onze kennis bij door regelmatige bijscholing en fabrieksinstructies. Tevens volgen we de nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen daar direct op in.

Service- en/of onderhoudscontract
Heeft u apparatuur of een installatie via Reva BV laten installeren en wilt u gegarandeerd zijn van een snelle en deskundige oplossing, mocht er iets fout gaan?
Maar ook als u niet via ons iets heeft laten plaatsen of installeren, helpen wij u graag van uw probleem af!

Neem dan nu contact met ons op voor een service- en/of onderhoudscontract. Direct contact met ons opnemen om een storing te laten verhelpen: 0318-625253.