Reva BV

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen

installatie pv paneel schuin dakDe zon laat zich zeer regelmatig zien in Nederland, ook in de winter. Wat is er dan mooier om hier het hele jaar gebruik van te maken? Zo kunt u door het zonlicht op te vangen, het naar elektriciteit omzetten. Want zo is het mogelijk om goedkope en duurzame energie op te wekken voor uzelf!

Dit opvangen van het zonlicht gebeurd door middel van zonnepanelen. Afhankelijk van hoeveel elektriciteit u op jaarbasis verbruikt, wordt het aantal panelen bepaald. Om tot het juiste advies op maat te komen, maken wij altijd een afspraak met u om uw thuissituatie goed te kunnen beoordelen.

Zonnepanelen installeren
Niet alleen het aantal is belangrijk, ook de plek waar ze worden geïnstalleerd heeft impact op het optimaal terugleveren van de elektriciteit. Het beste is de panelen naar het zuiden te plaatsen, zo vangen ze immers de meeste zon.

Dat is echter niet altijd mogelijk in verband met de ligging van het huis en of het een schuin of plat dak is. Reva BV zorgt er altijd voor dat de zonnepanelen op de meest gunstige manier voor u worden geïnstalleerd.
Zo haalt u het meeste rendement uit uw investering en teruglevering van energie!

Merken zonnepanelen
Wij maken gebruik van de producten van LG, Hyundai en Nefit Centrosolar. Drie fabrikanten die al jarenlang bezig zijn met het ontwikkelen van zonnepanelen. Juist daarom zijn wij in zee gegaan met deze merken, zij weten als geen ander wat de vernieuwingen zijn in dit segment.
Onze omvormers betrekken wij  van onze leveranciers SMA en Mastervolt.

En de energiemarkt is constant in beweging, u wilt dan toch ook gebruik maken van de nieuwste producten en technologieën?

Subsidie zonnepanelen
Bijkomstigheid voor het gebruikmaken van duurzame energie voor een particulier is de subsidie op zonnepanelen, die de overheid hierover geeft. Zo kan het al snel oplopen tot een teruggave van € 680,– op de aanschaf van een zonnepanelensysteem.

Lees hier het volledige artikel over de start met zonnepanelen door Reva BV.

Daarnaast geldt nu nog steeds de 6% BTW regeling op het monteren van zonnepanelen. Een extra voordelige installatie, die u ook nog energie teruggeeft!

Overtuigd dat zonnepanelen voor u interessant zijn, vul dan het zonne-panelenaanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak, zodat wij u een advies op maat kunnen geven!