Reva BV

Particulier

Zakelijk

Goede service en kwaliteit van Reva BV

Goede service en kwaliteit van Reva BV
Reva Koeltechniek en airconditioning BV is een jong en dynamisch bedrijf. Onze technische knowhow over installatietechniek is zeer groot. Niet alleen op het gebied van airconditioning maar ook in koeling en verwarming. Zelfs het begeleiden van kleine en grote projecten, van verbouwing en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden, is ons op het lijf geschreven.

Airconditioning en klimaatbeheersing
Wij zijn immers van mening dat iedereen in een prettig klimaat moet wonen en/of werken. Die mogelijkheid bieden wij u met veel verschillende modellen in de verschillende prijsklasse.

Bent u op zoek naar verkoeling voor uw kantoor of winkel, informeer eens naar de mogelijkheden van de door de overheid ingestelde energie-investeringsaftrek. Ontdek zo dat het installeren en hebben van een airconditioning helemaal niet duur hoeft te zijn.

Het voordeel is dat uw klanten in de zomer graag in uw winkel rondkijken en uw personeel in de winkel of op kantoor meer productieve uren draaien, wanneer er een goede klimaatbeheersing aanwezig is.

Gespecialiseerde opleidingen
Om onze kennis in al deze producten up to date te houden, investeren wij doorlopend in diverse gespecialiseerde opleidingen en cursussen. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche en kunnen u altijd het beste advies voor uw situatie geven.

Gebruik maken van onze kwaliteit?
Doordat wij al jaren goede service en kwaliteit leveren staan wij inmiddels, tot ver in de omtrek, bekend met een goede naam! Zowel bij onze particuliere als bij onze zakelijke klanten.
Wij komen graag bij u, thuis of op de werkplek, vrijblijvend kijken om zo een passende offerte voor u op te stellen. Uiteraard geheel gratis!

Wilt u ook gebruik maken van ons advies op maat en goede service, neem dan direct contact met ons op. U kunt uw vraag via de mail stellen of ons bellen op telefoonnummer: 0318-625253.