Reva BV

Particulier

Zakelijk

Reva BV nieuws

 • Opleiding F gassenverordening door Harmjan – geslaagd met vlag en wimpel

  17-10-2014

  De opleiding F gassenverordening is door Harmjan met vlag en wimpel afgesloten. Exact betekent dit dat Harmjan nu precies weet hoe en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden.

  Lees meer...
 • Examen gedaan voor EPBD A-airconditioningsystemen door Martin

  28-04-2014

  Afgelopen donderdag is Martin opgegaan voor zijn EPBD A-airconditioningsystemen examen. Natuurlijk kunnen we melden dat hij met vlag en wimpel is geslaagd.

  Lees meer...

 • Laatste nieuws zonnepanelen

  08-01-2014

  Zonnepanelen zijn voor consumenten bijna vijftien procent goedkoper geworden door nieuwe belastingregels. Uit berekeningen van blijkt dat, door de nieuwe btw-regels, de aankoop van zonnepanelen even goed rendeert als een spaarrekening met 7 procent rente.

  Lees meer...
 • Nieuws over uitfasering van Koelmiddel R22

  17-12-2013

  Voor elk bedrijf moet een installatiegerichte strategie voor de uitfasering van R22 bekekent worden. Voor eigenaars en gebruikers van koel- en klimaatinstallaties is het noodzakelijk om snel actie te ondernemen.

  Lees meer...

 • Nog steeds profiteren van 6% BTW!

  27-11-2013

  Bent u van plan om een renovatie of herstelwerkzaamheden aan uw woning te laten plaatsvinden? Dan kunt u nog steeds profiteren van het 6% btw-tarief. Deze regeling loopt namelijk nog steeds door tot 1 januari 2015.

  Lees meer...
 • Reva BV ook actief met zonne-energie

  19-06-2013

  Reva BV, de Edese specialist in verwarming, koeltechniek, airconditioning en loodgieterswerk, zoekt de zon op. Want daaruit valt goedkope en duurzame energie te halen. De betrouwbare systemen van Reva verdienen zichzelf snel terug.

  Lees meer...