Reva BV

Particulier

Zakelijk

Opleiding F gassenverordening door Harmjan – geslaagd met vlag en wimpel

Opleiding-f-gassenverordening-door-Harmjan-Reva-BVMet alleen maar koeltechnische installaties installeren zijn wij er niet. Als bedrijf hebben wij hiervoor met diverse regelgeving te maken.
Nu is dat wel afhankelijk van het soort werkzaamheden die wij aan de verschillende installaties uitvoeren. Maar toch horen wij ons hieraan te houden en daar zorgen wij dan ook voor!

Als koeltechnisch installateur dien je te beschikken over de PED (warenwet besluit drukapparatuur) en de F gassenverordening. Voor beide opleidingen geldt de Europese regelgeving, dus zijn geldig in heel Europa.

Deze opleiding moest afgesloten worden met een examen. Wij kunnen u melden dat onze collega Harmjan deze met vlag en wimpel heeft gehaald. Hij is nu degene die zijn kennis heeft bijspijkert in de F-gassen verordening. Exact betekent dit dat Harmjan nu precies weet hoe en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden.

Zo ben u verzekerd van een juist advies en onderhoud, wanneer u een koeltechnische installatie via Reva BV heeft.

Heeft u nog vragen over de F gassenverordening of de PED? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag uw antwoorden!


< Ga terug