Reva BV

Particulier

Zakelijk

Warmtepomp

Warmtepomp
lucht-warmtepomp
Een heel kantoor/bedrijf verwarmen of verkoelen is een beste kostenpost iedere maand. Wanneer u dan toch voor duurzame energie wilt gaan, is een investering in een warmtepomp wellicht iets voor u. Niet alleen gunstig voor het milieu, zeker ook voor uw portemonnee!

Een warmtepomp maakt namelijk gebruik van natuurlijke warmtebronnen. Het onttrekt energie aan de lucht, die wordt overgedragen aan het water, wat vervolgens wordt verwarmd.

Deze vorm van duurzame energie levert een rendement van 360% op. Dat betekent dat voor elke 1.000 W energie die het systeem vraagt, u 3.600 W aan warmte ervoor terugkrijgt.

Zo gaat u in uw bedrijf wel snel en veel aan elektriciteitskosten besparen.

Investeren in een waterpomp
Nu is het in gebruik nemen van een waterpomp niet gratis, u dient hiervoor te investeren. Of het voor uw bedrijf haalbaar is, om een warmtepomp te laten installeren, is van een aantal factoren afhankelijk.

Daarom is een advies op maat belangrijk. Wij informeren u tijdens ons gesprek over de voor- en nadelen, toepassingen en mogelijke oplossing.

Bent u benieuwd of het installeren en in gebruik nemen van een waterpomp voor u mogelijk is, neem dan nu direct contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak!