Reva BV

Particulier

Zakelijk

Centrale verwarming

Maatwerk voor het MKB
Dat het bedrijfsklimaat in grote bedrijven maatwerk is, spreekt eigenlijk wel voor zich. Maar wist u dat het bedrijfsklimaat in het midden- en kleinbedrijf ook vraagt om maatwerk? Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. Wij, van Reva BV, ervaren dat bijna dagelijks bij onze MKB-klanten.

Reva BV adviseert op maat
Want zomaar bij een onderneming een centrale verwarming of CV ketel installeren is niet slim. Het is sterk afhankelijk van uw wensen en de situatie wat u daarvoor nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld een grote hal of een klein kantoor die verwarmt moet worden.
Reva BV kan u hierbij optimaal adviseren!

Wanneer u belangstelling heeft voor een nieuwe centrale verwarming, maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze verwarmingsadviseurs. Tijdens de afspraak bespreken wij uw warmtewensen en zo ontvangt u gegarandeerd een maatwerkoplossing. Volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie en warmtewensen.

Alles kunt u nog eens rustig nalezen in de offerte op maat die u ontvangt. Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen we een datum om bij u de centrale verwarming te komen installeren.

Kwaliteitsmerken
Wij voeren producten in ons assortiment van alle kwaliteitsmerken. Zo heeft ieder merk en ieder product zijn eigen kenmerken en pluspunten. U bent er dus van gegarandeerd dat er altijd een product is die zorgt voor een oplossing op maat, een HR-ketel die volledig is afgestemd op uw bedrijfssituatie en warmtewensen.

De verschillende merken van de HR ketels in ons assortiment zijn o.a. Nefit, Remeha, Bosch en Vaillant. Voor de boilers voeren wij o.a. de merken Nefit, Daalderop en Bosch. Leveren wij bij de ketel een thermostaat, dan heeft u de keuze uit o.a. de volgende merken: Nefit, Remeha en Honeywell.

Besparen met een HR ketel
Een besparing realiseren door alleen maar een nieuwe centrale verwarmingsketel te laten installeren. Er is al snel een besparing van € 600,– per jaar te realiseren op het gasverbruik van uw bedrijf!

Een HR ketel is namelijk 21% zuiniger dan een gewone ketel van 12 jaar of ouder. En wachten totdat de oude ketel het begeeft, is vaak duurder dan de investering om een nieuwe ketel op te hangen.
Het gasverbruik van een CV ketel is na een jaar of 12 namelijk nauwelijks nog economisch rendabel.

Heeft u een gasverbruik van 5.000 m3 per jaar, dan kunt u al gauw een besparing realiseren van € 646,– per jaar. In onderstaande tabel krijgt u uw mogelijke besparing met een nieuwe HR ketel inzichtelijk.

Bestaande ketel Besparing gasverbruik per jaar  Bedrag
Gewone ketel tot 12 jaar oud

21%

€ 646,–

Gewone ketel tot 20 jaar oud

24%

€ 738,–

Gewone ketel tot 30 jaar oud

27%

€ 830,–

Voor de berekening van deze kosten is uitgegaan van een gemiddelde gasprijs per m3 in Nederland van € 0,615 (inclusief energiebelasting) en een HR-ketel die voldoet aan rendementsklasse HR107.