Reva BV

Particulier

Zakelijk

Design airco geïnstalleerd

Voor een klant in Arnhem hebben wij een design airco geïnstalleerd in de woonkamer.

Door de vele grote raampartijen in de woonkamer, was het eigenlijk altijd veel te warm in de zomer en te koud in de winter. Wij hebben deze klant een design airco met energieklasse A+ geadviseerd, om zo ook rekening te houden met zijn energiekosten.

Natuurlijk is er gekozen voor een airco die past bij de uitstraling van het huis en het interieur, een echte eye catcher in dit geval.

Benieuwd of wij voor u de juiste airco kunnen vinden? Neem dan nu contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak!


Cassette unit airconditioning systeem geïnstalleerd

Om de vergaderingen in een prettiger klimaat te laten verlopen, hebben wij voor een zakelijke klant uit Ede een design cassette unit airconditioning systeem in de vergaderruimte geïnstalleerd. Nu is het in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm.

Er is gekozen voor een design airconditioning om in lijn te blijven met de uitstraling van het kantoor. Daarbij kon er een keuze gemaakt worden uit verschillende cassettes in verschillende kleuren. Om de airco niet op te laten vallen in het plafond, is er gekozen voor een witte cassette met een rooster met kleine rasters.

Alle medewerkers maken nu trouwens ook gebruik van de vergaderruimte, buiten de vergaderingen om!

Ook genieten van een prettig klimaat in uw bedrijf, informeer direct naar de mogelijkheden om bij u een airco te laten installeren.