Reva BV

Particulier

Zakelijk

Badkamer-renovatie uitgevoerd in woonhuis

Voor een klant in Woudenberg hebben wij een badkamerrenovatie uitgevoerd. De wens: een moderne en strakke badkamer.

Na het vrijblijvende gesprek met deze klant hadden wij een goed beeld bij de wensen. Wij hebben voor hem de badkamer vormgegeven en de gewenste kleuren ingezet. Met een paar kleine aanpassingen, konden we eigenlijk al gelijk beginnen aan de badkamerrenovatie.

Er is veel inbouwapparatuur toegepast om het strakke te kunnen garanderen. Daarnaast hebben we een open douche geïnstalleerd en design wastafels. Boven de wastafels zijn er luxe spiegellijsten toegepast.

Deze nieuwe strakke badkamer is volledig uitgevoerd met LED verlichting en is er verder gebruik gemaakt van alleen maar duurzame materialen.

Wilt u ook zo’n moderne en strakke badkamer? Informeer ons over uw wensen en wij komen vrijblijvend langs om alles door te spreken!


Badkamer-verbouwing in een villa in Bilthoven

Voor een klant hebben wij een badkamerverbouwing volledig uitgevoerd in een mooi en licht interieur met een zeer strakke afwerking. In de hele badkamer is gebruik gemaakt van zeer lichte kleuren op de muren, de plafonds en in de douche. De vloer, een van de muren en de wastafels zijn volledig voorzien van marmeren tegels.

Uiteraard is hierbij ook gekozen voor bijpassend sanitair. De douche is voorzien van een wanddouche en een stortdouche voor een optimaal douchecomfort.

Het warme water wordt bereidt door een zonneboiler systeem en de verlichting is uitgevoerd met led verlichting om het geheel ook duurzaamheid mee te geven.

Daarbij hebben we gebruik gemaakt van mooie materialen om het een complete uitstraling te geven.

Benieuwd of wij uw badkamerverbouwing kunnen uitvoeren naar een ruimte voor volledige ontspanning?  Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken om uw wensen te inventariseren.