Reva BV

Particulier

Zakelijk

Design airco geïnstalleerd

Voor een klant in Arnhem hebben wij een design airco geïnstalleerd in de woonkamer.

Door de vele grote raampartijen in de woonkamer, was het eigenlijk altijd veel te warm in de zomer en te koud in de winter. Wij hebben deze klant een design airco met energieklasse A+ geadviseerd, om zo ook rekening te houden met zijn energiekosten.

Natuurlijk is er gekozen voor een airco die past bij de uitstraling van het huis en het interieur, een echte eye catcher in dit geval.

Benieuwd of wij voor u de juiste airco kunnen vinden? Neem dan nu contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak!


Badkamer-renovatie uitgevoerd in woonhuis

Voor een klant in Woudenberg hebben wij een badkamerrenovatie uitgevoerd. De wens: een moderne en strakke badkamer.

Na het vrijblijvende gesprek met deze klant hadden wij een goed beeld bij de wensen. Wij hebben voor hem de badkamer vormgegeven en de gewenste kleuren ingezet. Met een paar kleine aanpassingen, konden we eigenlijk al gelijk beginnen aan de badkamerrenovatie.

Er is veel inbouwapparatuur toegepast om het strakke te kunnen garanderen. Daarnaast hebben we een open douche geïnstalleerd en design wastafels. Boven de wastafels zijn er luxe spiegellijsten toegepast.

Deze nieuwe strakke badkamer is volledig uitgevoerd met LED verlichting en is er verder gebruik gemaakt van alleen maar duurzame materialen.

Wilt u ook zo’n moderne en strakke badkamer? Informeer ons over uw wensen en wij komen vrijblijvend langs om alles door te spreken!


Vloer- en centrale verwarming aangelegd

Voor een klant die in het buitengebied van Ede woont hebben wij een vloerverwarming en centrale verwarming aangelegd.

Nu is het aanleggen van een vloerverwarming en een centrale verwarming normalerwijs geen probleem. Echter deze klant had de wens om in de toekomst een warmtepomp aan te sluiten op het systeem. Dit betekent dat er zoveel mogelijk op lage temperatuur kan worden gestookt. Duurzame energie!

Voordat wij dus met installeren konden beginnen, moesten wij ervoor zorgen dat de installatie op deze wens ingesteld moest worden. Gelukkig hadden wij dit al eerder aan de hand gehad en konden wij deze installatie snel doorvoeren.

U bent toe lagere energiekosten en u wilt dit met duurzame energie voor elkaar krijgen. Informeer direct of een vloer- en centrale verwarming met warmtepomp ook iets voor u is. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!


Jaarlijkse CV ketel onderhoud

Om uw CV ketel goed te laten functioneren is jaarlijks onderhoud absoluut aan te raden. Wij voeren het onderhoud aan uw CV ketel volledig uit en zo kunt u er weer een jaartje tegenaan.
Voor de nieuwere CV ketels geldt trouwens een tweejaarlijks terugkerend onderhoud.

Wanneer u een onderhoudscontract bij Reva BV heeft, hoeft u nergens aan te denken. Wij nemen contact op met u, wanneer het weer zover is, om uw ketel te laten onderhouden. U hoeft nergens aan te denken!

Bent u benieuwd wat een onderhoudscontract voor het jaarlijkse CV ketel onderhoud voor u inhoudt? Neem direct contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden en kosten!


Dakdoorvoer installeren op een platdak

Een klant wilde graag wat meer luchttoevoer in een van de kamers van zijn huis. Om dan een raam in een muur toe te voegen, is een gigantisch karwei.

Gelukkig bevond deze kamer zich onder een plat dak. Een dakdoorvoer installeren was dus helemaal geen probleem.

Aangezien we met vuur te maken hadden, is met veel zorg voor veiligheid het werk uitgevoerd. Veilig werken is trouwens met al onze projecten prioriteit!

Benieuwd hoe wij een dakdoorvoer op uw dak realiseren? Neem dan nu contact met ons op en informeer ons over uw wensen!


Badkamer-verbouwing in een villa in Bilthoven

Voor een klant hebben wij een badkamerverbouwing volledig uitgevoerd in een mooi en licht interieur met een zeer strakke afwerking. In de hele badkamer is gebruik gemaakt van zeer lichte kleuren op de muren, de plafonds en in de douche. De vloer, een van de muren en de wastafels zijn volledig voorzien van marmeren tegels.

Uiteraard is hierbij ook gekozen voor bijpassend sanitair. De douche is voorzien van een wanddouche en een stortdouche voor een optimaal douchecomfort.

Het warme water wordt bereidt door een zonneboiler systeem en de verlichting is uitgevoerd met led verlichting om het geheel ook duurzaamheid mee te geven.

Daarbij hebben we gebruik gemaakt van mooie materialen om het een complete uitstraling te geven.

Benieuwd of wij uw badkamerverbouwing kunnen uitvoeren naar een ruimte voor volledige ontspanning?  Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken om uw wensen te inventariseren.